avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto preschimbat în Uk
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto preschimbat în Uk

Salut
Am o problema și va scriu în vederea de a ma ajuta.
Am fost în UK anul trecut și am lucrat ca șofer, permisul meu de conducere fiind de incepator.
Am fost nevoit sa îl preschimb în UK
ca să pot munci.
Am acumulat 6 puncte din 2 amenzi de viteza, pe care le am plătit.
Am primit după 2 săptămâni o hârtie de la Dvla (cei care se ocupa în UK cu legislație permise, etc), precum ca permisul meu a fost revocat deoarece am acumulat 6 puncte in perioada de 2 ani de incepator în UK.
Revocat și ca trebuie sa susțin examenul auto din nou, oricand.
Eu nu am nici o șansă să iau examenul acolo, asa ca m am întors în România și am mers la politie sa vad ce se poate face. Cei din UK neavând nici o problema sa susțin examenul acasă.
Autoritățile noastre ma țin de 1 an în așteptare pentru ca nu știu ce sa facă.
Va rog sa ma ajutați, sa ma îndrumați. Va rog

Cel mai recent răspuns: Alex23129 , utilizator 11:29, 26 Septembrie 2021
Salut sunt in aceași situație spune-mi daca ai rezolvat ceva. Că și eu vreau sa fac școala și nustiu cum sa procedez.

Dani t a scris:

Salut
Am o problema și va scriu în vederea de a ma ajuta.
Am fost în UK anul trecut și am lucrat ca șofer, permisul meu de conducere fiind de incepator.
Am fost nevoit sa îl preschimb în UK
ca să pot munci.
Am acumulat 6 puncte din 2 amenzi de viteza, pe care le am plătit.
Am primit după 2 săptămâni o hârtie de la Dvla (cei care se ocupa în UK cu legislație permise, etc), precum ca permisul meu a fost revocat deoarece am acumulat 6 puncte in perioada de 2 ani de incepator în UK.
Revocat și ca trebuie sa susțin examenul auto din nou, oricand.
Eu nu am nici o șansă să iau examenul acolo, asa ca m am întors în România și am mers la politie sa vad ce se poate face. Cei din UK neavând nici o problema sa susțin examenul acasă.
Autoritățile noastre ma țin de 1 an în așteptare pentru ca nu știu ce sa facă.
Va rog sa ma ajutați, sa ma îndrumați. Va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Permis anulat uk André Co André Co Permis anulat UK Buna ziua , la 19 ani am făcut școala de șoferi in România iar ulterior am plecat in uk , după ceva vreme mi am schimbat permisul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)