avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Participare licitatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Participare licitatie

Buna ziua, am si eu o intrebare o SC poate participa la o licitatie de atribuire a unui contract de prestari servicii( lucrari) daca are datorii fata de societatea care face anuntul de atribuire a contractului?( societatea nu are datorii la stat, dar contabil este pe pierdere). Este vorba de o societate cu capital de stat ( infiintata de primarie) iar institutia care organizeaza licitatia este primaria. Va multumesc anticipat pentru indrumari.
Cel mai recent răspuns: mirabelaanamaria , utilizator 12:07, 7 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nu stiu cum sta treaba dpdv juridic ( eu sunt contabilul SC), dar societatea a fost infiintata de primarie in scopul realizarii lucrarilor necesare gospodaririi comunelor arondate primariei. Institutia care organizeaza licitatia este Primaria care detine si capitalul majoritar al societatii. SC are in atribuire serviciul de iluminat public, de distribuire a apei potabile ( in viitor se doreste si alimentarea cu gaze).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncredintare directa -obtinere lucrari sovard sovard suntem societate comerciala cu capital majoritar de stat,actiuni 100% ale CLM suntem infiintati prin divizarea unei regii motivul infiintarii a fost cel de ... (vezi toată discuția)
Legislatie licitatii publice - conditii bogdanelgabriela bogdanelgabriela care este valoarea contractelor care trebuie declarate la o institutie cu capital majoritar de stat si care este legislatia in domeniu. (vezi toată discuția)
Serviciul de gospodariere comunala joitoiuoana joitoiuoana lucrez in cadrul unei primarii de comuna. aceasta primarie a infiintat o soc comerciala in care este asociat majoritar. aceasat sc are scopul de a furniza ... (vezi toată discuția)