avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune Contract Telefonie Mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune Contract Telefonie Mobila

Buna ziua! In luna februarie a anului 2018 mi-am portat abonamentul de la telefonie mobila. In perioada mai-septembrie 2017 mentinoz ca nu am mai primit facturile de la fostul operator de telefonie contactand operatorul acesta mi-a comunicat ca au anumite probleme si facturile nu se mai trimit, dupa aceasta perioada am primit inca 2-3 facturi pana in momentul portarii. Din momentul cand m-am portat nu am primit absolut nici o factura sau nu am fost notificat in nici un fel ca eu mai am ceva de plata catre fostul operator de telefonie mobila, compania având adresa mea de domiciliu, adresa mea de e-mail si numarul de telefon acesta ramanand neschimbat. In luna decemebrie a anului trecut am primit un plic de la o companie care se ocupa de recuperarea datoriilor, am descoperit ca eu din spusele lor mai am de plata o suma de aproximativ 500 de lei catre fosta companie de telefonie mobila. Intrebarea mea este compania de telefonie mobila a cesionat corect datoria mea ? Eu nefiind notificat in nici un fel de catre compania de telefonie ca am o datorie catre ei sau ca contractul meu va fi cesionat. Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila DobrinoiuAndreea DobrinoiuAndreea Tatal meu a avut un abonament la o retea de telefonie mobila pe o perioada de 2 ani, prin care a achizitionat si un telefon, contractul avand termen pana in ... (vezi toată discuția)
Factura inexistenta apărută la 2 ani de la portare Dr84u Dr84u Bună seara. Acum 2 ani mi-am portat numărul de telefon (abonament) din rețeaua t în alta. Azi am aflat de la mama că a venit acasă o notificare de la o ... (vezi toată discuția)
Recuperatori datorie societate telefonie mobila elena10 elena10 buna seara! in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum ... (vezi toată discuția)