avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto suspendat

Bună ziua. Mia fost suspendat permisul în Franța pentru depășirea vitezei cu 41 km/h. În România limita de a atare fiind de 50km/h. Suspendarea este valabila doar pe teritoriul Franței. Permisul poate ajunge în 6 luni în România. Intrebarea mea este dacă pot circula în România?

Alte discuții în legătură

Permis romanesc retinut in franta pentru viteza 133km in zona de 90 km admis Daniel 1955 Daniel 1955 Mi- a fost retinut permisul pentru depasirea vitezei cu 43 km peste limita legala de 90 km/h si am fost amendat cu 135 euro.Am primit un proces verbal in care ... (vezi toată discuția)
Radarele politiei Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Un cetatean a fost surprins de radar circuland cu viteza pe un segment de drum unde limita este de 50 Km/h si i s-a comunicat ca ar fi avut 102 km/h. I ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in franța și conduc aici cu permis românesc, ... Seb2388 Seb2388 Buna ziua, Locuiesc in Franța și conduc aici cu permis românesc, am fost oprit de către jandarmi pentru depășirea limitei de viteza cu +40(93km/h in ... (vezi toată discuția)