avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost nevoit să părăsesc în grabă locuința ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost nevoit să părăsesc în grabă locuința comună și, în plus, am fost agresat de logodnica mea. M-ar ajuta o plângere penală pentru violență și furt să-mi recuperez bunurile?

Buna ziua.

Va rog, sa ma ajutati cu un sfat.
Recent, de trei zile, m-am despartit de logodnica mea.
Ea, a chemat verii ei si in cele din urma am fost nevoit sa plec din apartamentul inchiriat (neexistand contract de inchiriere).
Inainte sa plec, ea a avut o iesire nervoasa si am fost lovit in nerepetate randuri, fapt ce am solicitat de la INML un certificat medico-legal.
Ea refuza sa-mi raspunda la mesaje/telefon etc. pentru a putea avea o discutie.
Cum as putea sa-mi ridic/recuperez bunurile din apartament (valoare estimata la +5000lei), avand in vedere cele mentionate mai sus?
O okay daca as demara o plangere la politie pentru violenta si furt (toate pot fi probate cu documente justificative)?

Va multumesc.

Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Da dar e de preferat sa va intelegeti CIVILIZAT!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați plângere penală pentru lovire și alte violențe prev și ped de art 193 Cod Penal!
Pt recuperarea cu celeritate a bunurilor, aș începe printr-o somație formulată prin avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt amenintat eu si prietenii mei radusorin radusorin Buna seara.Eu si cativa prieteni,mai exact 5 in total suntem amenintati de niste Romi.In ultimul timp amenintarile sunt tot mai fregvente ba chiar pe unii ... (vezi toată discuția)
Poate emite politia dosar penal pentru lovire fara spitalizare daca exista certificat medico legal care atestă lovirea?? AncaOfelia AncaOfelia Se poate face dosar penal de către poliție în urma unei plângeri si a unui certificat medico-legal care atestă că am echimoze , dar nu am nicio zi de ... (vezi toată discuția)
Ameninþare ºi lovire.pot solicita despãgubiri? iosif1991 iosif1991 Buna seara, -o persoana a amenintat pe mama mea, a lovito si injurat. Daca il dau pe mana politiei pot sa cer daune de la el. Va multumesc (vezi toată discuția)