avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil/ stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil/ stimulent

Buna ziua am o mare dilema in legatura cu indemnizatia....am fost in indemnizatie crestere copil pana acesta a facut 1 an si 4 luni apoi am primit stimulentul in valoare de 650 lei , am primit decizie de intrare in stimulent incepand cu luna a 8a 2018...acum copilul a implinit varsta de 2 ani in 11.04.2019 si am primit astazi o decizie de incetare a indemnizatiei in cuantum de 1250.incepand cu data de 12.04.2019 pe motivul ca copilul a facut 2 ani...e ok? Poi eu indemnizatia de 1250 lei luna nu am primito din luna a8a anu trecut pt ca am primit stimulentul...este ok?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
RamonaI, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 22:18, 8 Mai 2019
Buna ziua!
Adica la varsta copilului de 1 an si 4 luni v-ati intors la munca?
Daca da... trebuia primiti salariul si acest stimulent pana la implinirea varstei copilului de trei ani.
Este corecta acea decizie...
Ok dar nu inteleg de ce se intrerupe acuma daca eu am stimulent si daca eu din august anul trecut nu mai primesc acea suma de 1250
Ce demersuri ati facut la implinirea vârstei de 1 an si 4 luni?
Normal, indemnizatia se întrerupe la revenirea beneficiarului la serviciu si depunerea actelor pentru acel stimulent...
Probabil au emis-o din greseala ...

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie croberta croberta daca un salariat a solicitat mai intai stimulent de insertie si l.a primit timp de 8 luni, are dreptul acum de indemnizatie crestere copil ? (vezi toată discuția)
Stimulent insertie copil cu handicap simonatomescu simonatomescu Buna ziua, Am urmatoarea speta. Am un copil care a dobandit grad de handicap grav la varsta de 3 ani si 7 luni. Eu m-am intors la serviciu inainte de ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)