avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intermediare plati online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intermediare plati online

Care este baza si forma legala, cat si forma de contabilitate pentru urmatoarea situatie:

O platforma online care intermediaza niste plati de la o persoana X catre alta persoana Y, oprindu-se un comision.

Plata se face online, in conturile platformei printr-o alta platforma de plati online, si se elibereaza catre persoana Y dupa ce s-a operat comisionul.

Ce presupune acest tip de intermediere din punct de vedere juridic si contabil? De unde as putea lua mai multe informatii?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Intermediere plati online 2ntz 2ntz Care este baza si forma legala, cat si forma de contabilitate pentru aceasta situatia: O platforma online care intermediaza niste plati de la persoana x - ... (vezi toată discuția)
Platforma online ce intermediaza plati 2ntz 2ntz Care este baza si forma legala, cat si forma de contabilitate pentru aceasta situatia: O platforma online care intermediaza niste plati de la persoana x - ... (vezi toată discuția)
Forma juridica pentru un proiect de strangere de fonduri prin sponsorizari arenamieilor arenamieilor Scopul demersului este obtinerea de finantare sub forma de donatii/ sponsorizari pentru diferite proiecte individuale prin intermediul unei platforme online ... (vezi toată discuția)