avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie construire pe teren in indiviziune cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie construire pe teren in indiviziune cu statul

Vreau sa cumpar un teren de 300 mp, din care statul roman detine in indiviziune cu persoana de la care doresc sa-l cumpar, 37 mp. Proprietarul plateste chirie pentru cei 37 mp la firma Apolodor SA ICRAL Sector 2. Proprietarul a primit un certificat de urbanism prin care i se permite sa construiasca doar cu obtinerea acordului din partea statului roman. Intrebare: se poate obtine acordul statului roman? Cum trebuie procedat?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 20:44, 8 Mai 2019
Întrebați la firma unde plateste chirie proprietarul, ei trebuie sa dea acest acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune cu statul Socol Socol Detin un imobil (Casa cu curte) de 294 mp in sectorul 2. Din acestia, 257 mp (casa cu terenul de sub casa), sunt cumparati, trecuti in cartea funciara pe ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cu statul Socol Socol Detin un imobil cu curte de 294 mp in sectorul 2. Din cei 294 mp, 257 mp, inclusiv casa cu terenul de sub casa, sunt trecuti in cartea funciara pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Casa confiscata in 1959 pentru "uneltirea contra oranduirii sociale si detinere de valuta" pinkpanther pinkpanther Buna ziua, am o problema destul de complicata si orice sfat este binevenit. Casa (si terenul aferent) in care locuiesc este 50% cota indiviza in ... (vezi toată discuția)