avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suprapunere sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suprapunere sediu firma

Buna! Incerc sa infiintez un SRL si dosarul a fost respins de onrc pe motiv ca au mai fost gasite 2 firme la anaf la acelasi sediu. Acolo sunt 2 camere eu as fi a 3 a . Am fost sfatuita sa aduc o declaratie autentificara ca firmele nu se suprapun. Acest lucru m ar ajuta, sau nr de camere trebuie sa fie egal cu cel de firme? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alinatudorache , utilizator 00:45, 9 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma-sediul social Andreiteodor Andreiteodor Buna ziua, Anul trecut am depus la ONRC un dosar pentru infiintarea unui srl, insa a fost respins, anul acesta am depus din nou acest dosar, pastrand ... (vezi toată discuția)
Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)