avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bilet de trimitere medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bilet de trimitere medical

Buna ziua,
Va rog sa imi raspundeti la o intrebare intr-un caz concret.
Am avut bilet de trimitere in luna martie la gastroenterologie, pe baza lui am facut o consultatie la cabinetul de specialitate din cadrul policlinicii din oras, unde doctrorul mi-a recomandat sa fac o colonoscopie. M-am programat pentru luna mai (23.05.2019) pentru efectuarea colonoscopiei la o clinica particulara unde se practica coplata si unde trebuie sa platesc o parte din procedura si sa vin cu bilet de trimitere de la dr. de familie.
Doctorul de familie refuza sa imi dea o trimitere noua pentru gastroenterologie pe motiv ca mai este valabila 60 de zile cea veche pe care am folosit-o la primul consult. Ce pot face in aceasta situatie? Are dreptate dr. de familie ? Care este intervalul de timp pentru aceste timiteri la acelasi compartiment/domeniu?
Cu multumiri,
Denisa Voiculescu


Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2019
denisvoicu, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? - servicii medicale deviate de la stat la privat colega3 colega3 Ieri am fost la policlinica de stat din orasul Bistrita cu bilet de trimitere de la medicul de familie, proaspat renovat si utilat cu cele mai performante ... (vezi toată discuția)
Dreptul asiguratului medical roflorin roflorin Buna ziua, As dori sa stiu daca, asigurat fiind cu plata la zi a tuturor contributiilor de catre societatea la care sunt angajat, am dreptul la consultatie la ... (vezi toată discuția)
Consultatie la medicul de familie alinaeliza2003 alinaeliza2003 Buna ziua, sunt gravida in 6 luni si am fost de la 01 oct pana 10 noiembrie de cel mult 4 ori la medicul de familie. A 4 - a oara, am fost sa i-au un bilet de ... (vezi toată discuția)