avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit cladire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit cladire

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema; in anul 2008, socrul meu a decedat, iar sotul a mostenit toate bunurile imobile, formate dintr-o cladire de locuit si o constructie cu destinatia magazin. Firma care isi desfasura activitatea in acel spatiu s-a desfiintat inainte de decesul lui. La preluarea mostenirii, in documente, acea cladire a ramas cu aceeasi denumire si asa a fost inregistrata la taxe si impozite. In acest an , am declarat ca acolo nu a functionat niciodata, de la preluarea mostenirii, ca magazin, dar functionara a calculat debite pentru toata perioada , din 2016 pana in prezent, pentru cladire cu alta destinatie. Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate legala de a anula aceste debite. Multumesc mult! Lucia Paduraru
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2019
Lucia_pad, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladire nerezidentiala Birou Mediator DINU Georgeta Birou Mediator DINU Georgeta La cladirea in care locuiesc in anul 1991 s-a facut o extindere prin autorizatie de constructie unde a fost trecut destinatie magazin . Avand in vedere ca au ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire dobrelucia49 dobrelucia49 am construit in anul 2008 o cladire cu destinatia ´´spatiu comercial´´.Pentru ca treaba nu a mers as dori sa vand cladirea impreuna cu terenul ce o ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei cladirii din garaj in magazin KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)