avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Bună ziua! Sunt nascuta in luna mai 1958 si am peste 15 ani cotizati de munca. Va rog sa-mi spuneti cand pot depune dosarul pentri pensie. Cum fost liber profesionist am achitat personal contributia la CAS, iar pentru ultimele contributii nu s-a consemnat in Cartea de munca plata acestora. Ptesupun ca la Casa de Pensii apar toate contribuțiile platite. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:37, 9 Mai 2019
Perioada de liber profesionist nu se opera in carnetul de munca...
Eu v-am mai dat un răspuns pe alt topic.
Dacă nu v-am convins, trebuia să continuați discuția în același topic pentru a înțelege ceva din toate postările(discuțiile).
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2019
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati la casa de pensii fara contract de asigurat ( patron firma) elicoidal elicoidal Patronul meu a avut contract de asigurat pana in 2000 la ITM Bucuresti, a fost incheiat .Cand s-au mutat contractele si carnetele de munca de la ITM Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea ca angajatorul sa opereze in carnetul de munca dar cas sa nu fie platita catre stat? ciprianSTOICA ciprianSTOICA exista posibilitatea ca in cartea de munca sa fie operat de catre angajator dar CAS sa nu fie platit catre stat?cum pot verifica?MULTUMESC (vezi toată discuția)
Neplata cas de catre angajator Socol Socol Am fost angajat la o firma cu contract de munca acum 15 ani. Pentru o perioada de 2 ani, angajatorul nu a platit contribuţiile, iar in cartea de munca apare ... (vezi toată discuția)