avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare corecta pensie... 35 ani lucrati in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare corecta pensie... 35 ani lucrati in domeniul medical, in 3 schimburi, doar 800 ron pensie...

Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu urmatoarea inforimatie: in cazul in care cineva a lucrat in domeniul medical, peste 35 de ani, in 3 schimburi si are in prezent doar aprox. 800 ron pensie, cum poate cere recalcularea (corecta) a pensiei, neavand alte acte suplimentare fata de cele pe baza carora i s-a acordat doar aceasta suma?

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie Vasiliu Gabriela Vasiliu Gabriela Bună ziua , Cu permisiunea dvs vă cer părerea în următoarea problema pe care o am : Este vorba de mama mea care sa pensionat anticipat in 2015, și a ... (vezi toată discuția)
Cerere recalculare pensie alimentara MCristina75 MCristina75 Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare : daca in decizia de divort este stabilita suma de 200 ron, eu pot sa cer o recalculare a pensiei alimentare ? ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara ionelpo906 ionelpo906 Buna ziua .Ma adresez dumneavoastra in legatura cu urmatoarea problema.In urma divortului ( 2011)s-a stabilit domiciliul copilului minor la mama – custodie ... (vezi toată discuția)