o persoana are un telefon la vanzare si vrea 500 lei pe el ,are cutie,garantie. il sun si ai spun ca vreau sa cumpar telefonu si unde ne pute intalni sa il vad,probez. ma intalnesc cu persoana respectiva[aici vreau sa spun ca eram numai noi doi].probez telefonul, vad ca functioneaza,ii dau banii 500 lei pe el si plec. dupa o zi ma trezesc cu reclamatie la politie cum ca i-am furat telefonul, ce mi se poate intampla,deoarece eu i-am platit telefonul, iar el spune ca de fapt nu i-am platit telefonul si il-am furat. voi fi chemat la politie sa dau o declaratie cum sa-au petrecut lucrurile si pana la urma ce se v-a intampla?[ eu ami sustin declaratia ca i-am platit telefonul,iar el sustine ca nu i-am dat nici un ban pe el[ ca i l-am furat.
Bună ziua! Spuneţi întreg adevărul în cuprinsul declaraţiei şi încercaţi să vă gîndiţi la orice alt mijloc de probă care să ateste varianta dumneavoastră. Martori, camere de luat vederi, probe indirecte, orice.
De asemenea, puteţi spune că acceptaţi să fiţi testat poligraf. Dacă reclamantul va pica testul poligraf şi dumneavostră îl veţi trece, în absenţă de alte probe, cauza va fi clasată.