avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Greseala in contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Greseala in contract

Buna ziua,
Daca am incheiat un contract de prestari servicii, sa spunem, in valoare de 3000 de lei pe care sa-i pot achita in rate, dar in litere nu este scrisa suma, iar acolo unde sunt trecute ratele: luna 1 - 500 lei, luna 2 - 500 lei etc., sunt doar 4 rate, adica 2000 de lei. Acest contract este nul? Ce se poate intampla daca refuz sa mai platesc ultimele doua rate? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua, Am un contract prestari servicii cu o firma. Sa spunem ca valoarea contractului este de 1.000 lei. Anul trecut ni s-a cerut sa nu facturam 1 luna, ... (vezi toată discuția)
Cuantumul prestarilor de servicii andrea_dea andrea_dea La un contract de vanzare cumparare a locuintei cu plata in rate vanzatorul poate percepe, in caz de intarziere a platii ratelor lunare, o taxa cu titlu ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neachitat Bulinutza1 Bulinutza1 Buna ziua, supun atentiei Dvs.urmatoarea problema: in data de 15.10.2007 logodnicul meu a luat un credit de nevoi personale in valoare de 15500 RON. Impreuna ... (vezi toată discuția)