avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumulare perioada suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumulare perioada suspendare permis

Buna ziua
As vrea sa știu concret dacă perioadele de suspendare se cumulează între ele, adică :
In data de 9 Aprilie 2019 mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile ca urmare a neacordării priorității unui vehicul, urmând ca in data de 19 Aprilie 2019 sa îmi fie suspendat permisul pentru 90 de zile ca urmare a nerespectării limitei de viteza in localitate, fiind surprins de radar cu 104 km/h.
Întrebarea mea este : exista vreo cale legală prin care sa se reducă perioada de suspendare?
Voi fi nevoit sa fiu pieton pentru 120 de zile?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:17, 14 Mai 2019
Veți fi pieton 120 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile Zappo11 Zappo11 Am fost sanctionat contraventional cu amenda si complementar cu suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile deoarece am fost surprins de ... (vezi toată discuția)
suspendare permis pentru exces de viteza. crival crival Buna ziua. Intr-o dimineata din decembrie 2019 pe la ora 7 ma deplasam cu autoturismul pe directia Adjud - Onesti si am fost urmarit din spate de un Logan MCV ... (vezi toată discuția)
Radarele politiei Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Un cetatean a fost surprins de radar circuland cu viteza pe un segment de drum unde limita este de 50 Km/h si i s-a comunicat ca ar fi avut 102 km/h. I ... (vezi toată discuția)