avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli de judecată.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli de judecată.

Conform legislaţiei în vigoare (art. 452 NCPC partea care pretinde cheltuieli de judecată trebuie să facă, în condiţiile legii, dovada existenţei şi întinderii lor, cel mai târziu la data închiderii dezbaterilor asupra fondului cauzei.

Însă când se poate stii cand va fi inchiderea dezbaterilor asupra fondului cauzei?
De cele mai multe ori, se fac amanari, nu se poate cunoaste data cand instanta va spune ca va ramane in pronuntare, iar la dosar, trebuie depuse si dovezi cu cheltuielile de transport.

Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:47, 15 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Faceti un centralizator al acestor cheltuilei si cand instanta spune ca ramane in pronuntare depuneti actele doveditoare (biletele) si centralizatorul.
Restul sunt clare, onorariul de avocat, cheltuieli de expertiza, taxa de timbru, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat- depunere chitanta la dosar pentru acordarea cheltuielilor mihai03 mihai03 Rog sa scuzati pentru aceasta intrebare. Am constatat, pot depune documente pentru justificare, unde onaratiul pentru avocat a fost, in acelasi timp cu decizia ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată Narcisa_ Narcisa_ În actiunea de chemare in judecata s-a cerut obligarea pârâților la plata cheltuielilor de judecata. Au existat mai multe termene de judecată, apoi la ... (vezi toată discuția)