avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizația de funcționare la un magazin
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizația de funcționare la un magazin

Bună ziua, locuiesc intr-un sat,am 17m deschidere la drum,doresc să deschid un magazin cu supărată de 30mp (cu produse alimentare și îmbrăcăminte) ,mi sa cerut acordul vecinilor, unul a semnat celălalt refuză, fapt pentru care nu pot obtine autorizația de funcționare. Dacă nu vand băuturi la pahar e normal sa trebuiască acordul vecinilor? Ce trebuie sa fac pt a putea sa deschid magazinul? Va multumesc...ps.am avize de la primărie,electrică,etc.numai a vecinului..
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:21, 17 Mai 2019
Doar prin intanta puteti obtine ceva atunci cand e clar reavointa vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin universal satesc radu_john radu_john BUNA ZIUA, doresc sa deschid un magazin universal (undeva la sat)cu diverse produse de la cele alimentare pana la unelte ,haine ... (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)