avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amenajari interioare - Contract de comodat vs contract ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amenajari interioare - Contract de comodat vs contract de inchiriere

Buna ziua,

Am o mica intrebare.

Conform Codul Fiscal 2019 - ART. 28 Alin. 3 pct. a
3) Sunt, de asemenea, considerate mijloace fixe amortizabile:
a) investiţiile efectuate la mijloacele fixe care fac obiectul unor contracte de închiriere, concesiune, locaţie de gestiune, asociere în participaţiune şi altele asemenea;

1. Acest punct exclude in vreun fel contractele de comodat?
2. Daca eu ca SRL amenajez un imobil in care am sediul inchiriat de la un tert, amenajarea se considera activul meu fix, nu al proprietarului, corect?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2019
overburn, utilizator

Alte discuții în legătură

Investitie in curs claudia.lazar claudia.lazar In lunile iulie-august 2017, societatea a facut investitii in curs pentru o amenajare spatiu inchiriat in vederea functionarii adecvata a activitatii. Incepand ... (vezi toată discuția)
Investitii imobil in contract de comodat-rezilere contract contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez in situatia urmatoare Un cabinet de avocatura a inchiriat in contract de comodat un imobil pe o ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pentru deducere impozit pe profit pauloo77 pauloo77 Am un SRL si am un contract de comodat pentru un sediu secundar intr-o locuinta personala P+1 in care nu locuiesc si nu am domiciliul acolo. Intrebare: Sunt ... (vezi toată discuția)