avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura minor

Am procura de la fostul sot pentru un an de zile și vreau sa plec cu fiul meu de 14 ani in Spania. Ce se întâmpla dacă trece termenul de 1 an și eu sunt tot in Spania?
Cel mai recent răspuns: albioara , utilizator 22:32, 17 Mai 2019
Aveți procura sa călătoriți sau sa va mutați acolo? Minorul are program de legături personale cu 5atal?
Am procura doar pentru 1 an, nu sa ma mut acolo. Tatăl nu prea îl interesează de băiat dar se mai văd din când in când.

When a scris:

Aveți procura sa călătoriți sau sa va mutați acolo? Minorul are program de legături personale cu 5atal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor alexandraandrei alexandraandrei Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.sunt in proces cu fostul meu sot ne-am divortat si acum ne luptam pentru custodie copil.in urma divortului ... (vezi toată discuția)
Trecerea granitei cu copii minori ContSters141938 ContSters141938 Sunt divortata copii sunt dati pentru crestere si ingrijire la mine cu hotarare definitiva si irevocabila vreau sa stiu daca la granita imi trebuie hirtie ... (vezi toată discuția)
Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)