avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Despre pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Despre pensii

Ma numesc Vasilica sunt din Fagaras Jud Brasov,am iesit la pensie,anul trecut in 16 noembrie (eu fiind nascuta la data de:16.12.1957) la limita de varsta cu o vechime de 33ani,9 luni si 15 zile, toti anii am lucrat cu norma intreaga din acesti ani 29de ani am lucrat ca ingrijitoare la gradinita si am o pensie de:741lei si pentru ca nu ma pot descurca cu aceasta pensie lucrez in continuare cat mai am voie sa lucrez si sa iau si pensie?

Alte discuții în legătură

Despre drepturile pensionarilor vasilicahutuv vasilicahutuv Bună dimineața.mă numesc Vasilica sunt pensionară,după aproape 34de ani vechime în câmpul muncii (mentionez am iesit la pensie la limita de vârstă, ... (vezi toată discuția)
Despre drepturile pensionarului vasilicahutuv vasilicahutuv Bună ziua!Mă numesc Vasilica sunt din Făgăraș, am depus dosarul de pensie în 16.11.2018la limita de vârstă am o pensie de:741lei de cand amiest la ... (vezi toată discuția)
Despre dreptul angajatului pensionar vasilicahutuv vasilicahutuv Bună seara! Mă numesc Vasilica sunt pensionară la limita de vârstă cu o vechime în câmpul muncii de 33ani 9luni si 18zile din care 29de ani am lucrat la ... (vezi toată discuția)