avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Despre drepturile pensionarului
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Despre drepturile pensionarului

Bună ziua!Mă numesc Vasilica sunt din Făgăraș, am depus dosarul de pensie în 16.11.2018la limita de vârstă am o pensie de:741lei de cand amiest la pensie am lucrat în continuare (mentionez că sunt îngrijitoare la o grădiniță) eu am sesizat conducerea grădiniței că vreau să lucrez in continuare deoarece nu mă descurc cu pensia că e mică si dacă lucrez vă mai creste.Vreau să vă întreb mai am voie să lucrez in continuare, si care este legea care îmi permite? Mai mentionez că consiliul de adimistratie a grădiniței a fost deacord ca să lucrez.
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:53, 14 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 263/2010
Art.118
(1) În sistemul public de pensii pot cumula pensia cu venituri realizate din activități dependente, așa cum sunt reglementate de Codul fiscal, indiferent de nivelul acestora, următoarele categorii de pensionari:
a) pensionarii pentru limită de vârstă;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensii vasilicahutuv vasilicahutuv Ma numesc Vasilica sunt din Fagaras Jud Brasov,am iesit la pensie,anul trecut in 16 noembrie (eu fiind nascuta la data de:16.12.1957) la limita de varsta cu o ... (vezi toată discuția)
Despre drepturile pensionarilor vasilicahutuv vasilicahutuv Bună dimineața.mă numesc Vasilica sunt pensionară,după aproape 34de ani vechime în câmpul muncii (mentionez am iesit la pensie la limita de vârstă, ... (vezi toată discuția)
Despre dreptul angajatului pensionar vasilicahutuv vasilicahutuv Bună seara! Mă numesc Vasilica sunt pensionară la limita de vârstă cu o vechime în câmpul muncii de 33ani 9luni si 18zile din care 29de ani am lucrat la ... (vezi toată discuția)