avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Arendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Arendare

Bună ziua,va rog sa ma ajutați cu un sfat am arendat de vreo 10 ani o gradina de 0.50ha și neam Intel bine pana acum îi dădeam arenda ca la asociație 250 lei pe an îi dădeam produse animale gradina era moștenirea soției de la părinți nu avea acte nu făcuse moștenirea. Cum ziceam anul trecut ne-am înțeles cu doamna sai dam mai multa arenda ca să ne lase noua toți copaci de pe marginea grădini menționez ca copaci nu sunt pe gradina lor sunt pe margine pe islaz și gradina nu este închisă cu gard asa doamna a fost de acord iam dat mai multe produse și Lea luat domna și a zis sa luam copaci. Noi am tăiat copaci și iam luat pe toți iar domnul sa supărat ca de ce iam luat copaci nu mai recunoaste ca nevastă-sa a zis luam copaci doamna a murit în septembrie. Acu a zis ca închide gradina și ne da în judecata ca iam furat copaci cum ne putem apară ca nuam făcut nici un act cu el de arendare ajutați-mă va rog cum ne putem apară mulțumesc aștept raspuns
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2019
,,1Anonim, utilizator

Alte discuții în legătură

Arenda ,,1Anonim ,,1Anonim Cum sa ma apar în proces? Bună ziua va rog sa ma ajutați cu un sfat am arendat o gradina de 0.50ha de vreo zece ani fără acte neam înțeles verbal și ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata - reparatii la casa mostenita Eni_G Eni_G Buna ziua, Ma adresez dvs cu urmatoarea problema: Mama mea a mostenit o parte din casa si gradina bunicilor impreuna cu alti 2 veri de-ale ei. Un var a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un vecin care si-a facut un grajd langa mine, tine ... Claudiuvs22 Claudiuvs22 Buna ziua, am un vecin care sia facut un grajd langa mine, tine capre ,cai , pasari, toate sunt lasate sa mearga libere prin curte , gradina si strada, cu 2 ... (vezi toată discuția)