avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casă de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casă de marcat

Bună ziua,

Astăzi am ridicat casa de marcat și aveam în plan să o pun în funcțiune de luni (20 mai).

Având în vedere că aceasta a fost fiscalizată pe data de 23 aprilie, dar nu a fost folosită, trebuie să depun o declarație până pe 20 mai cu privire la luna aprilie?

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:10, 18 Mai 2019
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După ce se înființează pfa-ul, pot cumpăra imediat casa de marcat? Magbd Magbd Buna ziua, După ce ridic actele de înființare a PFA-ului de la ONRC și cumpăr stampila, pot să cumpăr imediat și casa de marcat? Casa de marcat ... (vezi toată discuția)
Pfa -casa de marcat taxi alexadutu alexadutu buna ziua am achizitionat casa de marcat taxi in data de 29.08.2008 pf popescu ion cu cnp 154041234........, de la distribuitor autorizat pe case de marcat ... (vezi toată discuția)
Declaratie pentru casa de marcat cu jurnal electronic eco21 eco21 Buna ziua. Daca am fiscalizat casa de marcat pe 13.10.2018, moment in care s-a batut primul z cu nr 0001( cel de proba care are valoarea 1leu), dar casa de ... (vezi toată discuția)