avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot elibera facturi și chitanțe?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot elibera facturi și chitanțe?

Sunt o persoană fizică ce a completat declarația unică cu impozitare pe normă de venit pt închirierea a 4 camere din locuință.
Pot elibera facturi și chitanțe?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 21:12, 18 Mai 2019
Trebuia sa va fi autorizat ca pfa sau ca srl la registrul comertului ca sa aveti casa de marcat si sa dati facturi si bonuri fiscale la clienti.
Atunci care este rolul declarației unice.? Eu plătesc la Anaf 1354 RON /an. Încasez niște venituri pe care le am și declarat. Ce dovadă dau celui care face plata dacă nu am voie sa dau factură?

george-neagu a scris:

Trebuia sa va fi autorizat ca pfa sau ca srl la registrul comertului ca sa aveti casa de marcat si sa dati facturi si bonuri fiscale la clienti.

Sa va plateasca chiria in cont si are dovada platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa Katiusha Katiusha Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa? Mi-am deschis un pfa prin care realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla oana_zip33 oana_zip33 Buna ziua, Am o casa de vacanta pe care o inchiriez de cateva ori pe an unor terte persoane. Am completat formularul 220 pentru un venit estimat si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Doresc să înființez un ii Aninie Aninie Bună! doresc să înființez un ii,ce trebuie făcut și cum îmi pot tine contabilitatea singura (vezi toată discuția)