avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Anul trecut am apelat la un executor judecatoresc pt a recupera o suma de bani, castigata in instanta,. Undeva prin luna februarie, avocatul mi-a trimis un mesaj prin cineva, sa ma anunte ca a recuperat banii si ca in cateva zile mii da.....numai ca, de atunci, daca o sun, nu raspunde la telefon, si din cand in cand imi trimite mesaje ca ma suna, ca ne intalnim, ...numai ca acest lucru nu se mai intampla. Nici nu stiu daca a recuperat banii!!! Poate sa ma plimbe asa ca sa se prescrie termenul de recuperare??? Mentionez ca am platit acest serviciu, si am chitanta de la avocat. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:52, 20 Mai 2019
Poate ca ar fi bine sa apelati la alt avocat ca sa lamuriti problema.
Transmiteti-i avocatului un email sau o adresa scrisa prin care il intrebati daca a recuperat suma si in eventualitatea in care a recuperat-o cum trebuie procedat pentru a intra in posesia ei. Puteti sa ii dati si un termen de raspuns. Dupa ce primiti raspuns vedeti ce faceti mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am apelat la un cabinet executor judecătoresc in calitate de ... Veronica Calcea Veronica Calcea Am apelat la un cabinet executor judecătoresc in calitate de creditor am plătit onorariul dar nu primesc nici un răspuns de 3 ani cand sun la cabinet sunt ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati prin western union si neinapoiati Medic_Aly Medic_Aly Buna ziua. As avea nevoie de un sfat informal. Am imprumutat unei persoane bani (euro si lire sterline) pe parcursul a 2-3 ani in 5 transe. Mi-a promis ca ... (vezi toată discuția)
Imprumut nerestituit Mari-loreta Mari-loreta Buna seara,am facut un împrumut anul trecut pe data de 10 ianuarie 2019 prin contract notariat de 12 mii euro însă nu am pus clauza...termenul a expirat iar ... (vezi toată discuția)