Buna ziua! De curand vecinul meu si-a construit o casa neavad nici un drum in nici o parte de intrare(deci e izolat si nu stiu cum a obtinut nici actele de contruire a casei)...mai nou a facut un sant pt introducerea curentului electric dintr-o parte in cealalta pe terenul meu. Ce pot sa fac sa ii dovedesc ca nu are acest drept? Multumesc.
Intre mine si vecinul de la nord nu exista spatiu,avem gard comun iar la sud exista un canal in caz de inundatii care apartine de apele romane,el aflanduse in partea de est,iar in partea de vest este un drum privat unde el si-a amplasat un stalp de electricitate,el a chemat pe cineva sa faca masuratori si ar fi gasit 3 metri in plus intre mine si vecinul de la nord iar el fix pe acolo a facut un sant pentru a trage curent(adica pe terenul meu).va multumesc pentru informatie.
Drept la servitute
g_ovidiu
Detin un teren de 7500mp dar nu are intrare, la nord, est si vest se invecineaza cu alte proprietati, iar la sud cu un canal (nu se invecineaza si nu exista ... (vezi toată discuția)
Propietate teren
eula
Am cumparat un teren extravilan la care am cadastru facut si pe care am ridicat o constructie cu autorizatie de constructie.La una din extremitatile terenului ... (vezi toată discuția)