avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... smartphone defect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

smartphone defect

detin Nokia 5,achizitionat dinAltex,problema e ca nu functioneaza in sensul ca se aude foarte incet in timpul convorbirilor,in mediu exterior nu pot auzi.desi a fost trimis de 3 ori in service in decurs de 1 an(in raport service trece test are piese defecte schimbate.resoftari,etc)in realitate problema persista.in voi trimite a4a oara in zilele urmatoare.desi cred ca va fi la fel.intentionez sa fac o reclamatie la ANPC.aici de fapt cred ca e vorba de un produs neconform.firma in cauza Regenersis SRL are review destul de prost din ce am mai citit.fiind singura mentionata in certificatul de garantie.adica nu am alta varianta sa aleg.practic acest telefon nu-l pot folosi.... ca telefon.doar device media.as vrea o parere din partea dvs si pasii corecti in ideea de a putea rezolva.altex spuna ca nu poate inlocui produs fara negatie de la service iar service repara fictiv in hartii si cam atat.in reclamatia la ANPC(fost OPC) reclam vanzatorul(Altex) si firma de service(Regenersis)?practic astia din urma nu-si fac treaba.sau doar una dintre ele?sau pe fiecare in parte?multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Nokia 5(smartphone) Garfield67 Garfield67 detin Nokia 5,achizitionat dinAltex,problema e ca nu functioneaza in sensul ca se aude foarte incet in timpul convorbirilor,in mediu exterior nu pot auzi.desi ... (vezi toată discuția)
Smartphone defect Garfield67 Garfield67 detin Nokia 5,achizitionat dinAltex,problema e ca nu functioneaza in sensul ca se aude foarte incet in timpul convorbirilor,in mediu exterior nu pot auzi.desi ... (vezi toată discuția)
Problema garantie telefon tudy88 tudy88 Am si eu o problema: pe 16.02.2014 am achizitionat de la un magazin vodafone un Sony Xperia z1 impreuna cu un abonament pe 24 de luni. Telefonul se prezenta cu ... (vezi toată discuția)