avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie al doilea copil fara întoarcere la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie al doilea copil fara întoarcere la servici

Buna ziua, fiti amabili, va rog. As vrea sa stiu cat va fi cuantumul indemnizatiei pentru cel de-al doilea copil in cazul in care nu m-aș mai intoarce la servici? Deci as intra dintr-un concediu de crestere copil in alt ccc. Menționez ca am nascut in august 2018 si ar trebui sa ma intorc in mai-iunie 2020 la servici, dar intenționez să rămân gravida in perioada concediului. Cum se calculează conform noii legi care spune că pt femeile care raman gravide în 12 luni de la întoarcerea la servici vor primi aceiasi indemnizatie? A doua nelămurire, daca ma puteti ajuta, va rog, as vrea sa mai stiu daca se poate, va mai primi primul copil stimulentul de inserție pana la 3 ani in cazul in care m-as întoarce la servici pt o perioadă scurtă de 1-2 luni? Ma puteti ajuta si cu niste articole din lege concrete? Care sa sprijine ambele nelămuriri? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
Ioanamariasud, utilizator

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie radmaria radmaria Buna ziua, As avea si eu o nelamurire....sunt in concediu de ingrijire a copilului,iar in iulie copilul implineste varsta de un an.Eu am optat pt concediu de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)
Transfer concediu crestere copil intre soti badar badar Buna ziua. Avem un copil nascut in data de 11.10.2016. Din 24.11.2016 sotia mea a beneficiat de concediul de crestere a copilului, dar in data de 24.08.2017 va ... (vezi toată discuția)