Buna ziua,
Pentru un depozit cu o suprafata utila de 2700mp construit inainte de 1992 este necesara Autorizatia de securitate la incendiu? Din cate am studiat, pentru clădirile sau spațiile amenajate în clădiri indiferent de destinație și suprafața dacă nu au fost efectuate lucrări de „schimbare de destinație, modificări, extinderi, etc., după anul 1992 când nu era instituită obligația obținerii autorizației de securitate la incendiu, nu se impune autorizarea acestor spații întrucât nu se încadrează în prevederile art. 30 din Legea nr. 307/2006, cu completările şi modificările ulterioare.
Va rog sa ma ajutati cu lamuriri. Multumesc!
Scrie un mesaj...
Depinde de ce depozitati sau ce destinatie actuala are respectivul spatiu.
Cele mai sigur este sa depuneti documentatia de proiectare actualizata la destinatia actuala a spatiului, la ISU-psi din judetul dvs. si sa cereti un aviz.
In avizul primit veti regasi mentiunea ca aveti/ nu aveti nevoie de autorizare ISU -psi in vederea functionarii.
Cel mai sigur este sa solicitati un punct de vedere de la ISU . Am avut aceeasi situatie ca dumneavoastra si nu mi-au impus obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu intrucat s-a pastrat destinatia initiala a spatiului .
Aviz isu
cristian A.
Buna ziua. Am inchiriat un spatiu de 30mp pentru un cabinet de intretinere corporala , intr-o cladire p+2,in care cladire,la parter,exista un magazin care ... (vezi toată discuția)