avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare ordin schimbare specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare ordin schimbare specialitate

buna ziua
mi-am schimbat specialitatea la rezidentiat din medicina de familie in ATI prin ordin emis de MS(avand ca motiv faptul ca am mai sustinut odata ex de rezidentiat in urm acaruia ma luat loc pe ATI dar in alt oras si din cauza unor probleme familiale am renuntat si am ramas o perioada pe medicina de familie in orasul de domiciliu.am depus insa dosar [t schimbarea specialitatii si mi s-a aprobat)
pot cere revenirea pe medicina de familie din nou?daca da,care sunt pasii de urmat?
am intampinat niste probleme cu,coordonatorul de rezidentiat care refuza sa imi semneze pontajul sau sa imi permita sa lucrez pe sectia ATI si ,in situatia data,as dori sa revin pe medicina de familie deoarece imi pierd altfel locul de munca
am refuzat sa ma inscriu in sindicatul format de restul medicilor de pe sectie si a aparut aceasta problema.
astept raspuns din partea dvs daca se poate
am anuntat MS si DSP Bucuresti referitor la aceasta problema dar ...DSP constanta mi-a intocmit referat pt incetarea pregatirii in rezidentiat(pe motive false,fara sa fiu anuntata)
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Uuul , utilizator 13:19, 13 Februarie 2022
Buna?poti sa imi spui te rog cum ai rezolvat problema?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ai reușit să anulezi schimbarea specialități până la urmă? Mă interesează pe mine

madi14 a scris:

buna ziua
mi-am schimbat specialitatea la rezidentiat din medicina de familie in ATI prin ordin emis de MS(avand ca motiv faptul ca am mai sustinut odata ex de rezidentiat in urm acaruia ma luat loc pe ATI dar in alt oras si din cauza unor probleme familiale am renuntat si am ramas o perioada pe medicina de familie in orasul de domiciliu.am depus insa dosar [t schimbarea specialitatii si mi s-a aprobat)
pot cere revenirea pe medicina de familie din nou?daca da,care sunt pasii de urmat?
am intampinat niste probleme cu,coordonatorul de rezidentiat care refuza sa imi semneze pontajul sau sa imi permita sa lucrez pe sectia ATI si ,in situatia data,as dori sa revin pe medicina de familie deoarece imi pierd altfel locul de munca
am refuzat sa ma inscriu in sindicatul format de restul medicilor de pe sectie si a aparut aceasta problema.
astept raspuns din partea dvs daca se poate
am anuntat MS si DSP Bucuresti referitor la aceasta problema dar ...DSP constanta mi-a intocmit referat pt incetarea pregatirii in rezidentiat(pe motive false,fara sa fiu anuntata)
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea specialitatii in primele 6 luni de rezidentiat SzekeresKatalin SzekeresKatalin Eu am urmatoarea problema: as dori sa-mi schimb specialitatea de la medicina interna la medicina de familie. Am avut punctajul necesar la concursul de ... (vezi toată discuția)
Continuare rezidentiat pe medicina de familie ZOMWE ZOMWE Sunt medic rezident cu contract pe post. Nu mi-am finalizat stagiul de rezidentiat. Doresc sa continui rezidentiatul in medicina de familie. Dar am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Medic rezident schimbarea specialitati izabela_rita izabela_rita Buna, sunt medic rezident in anul 1 in medicina de familie, As vrea sa imi schimb specialitatea. Am gasit legea potrivit careia ma pot muta, dar doar cu un ... (vezi toată discuția)