Buna ziua
Este legal ca la o asociatie de proprietari, comitetul sa aiba o conexiune care sa conecteze DVR-ul la internet si sa poata accesa remote de oriunde inregistrarile si camerele video? Aceasta conexiune a fost achizitionata doar cu acest scop si este platita de toti proprietarii.
Daca dvs. va bazati pe cele spuse, sigur nu este o chestiune normala si nici legala.
Ca sistemul se poate lega la internet, este o posibilitate reala, insa, conform legislatiei in vigoare limitarile in aceasta privinta sunt drastice.
Apoi, NU CRED ca cineva din conducerea as. prop. a venit, per total cu aceasta idee: Aceasta conexiune a fost achizitionata doar cu acest scop si este platita de toti proprietarii. , haideti ca nu suntem copii, ce naiba...
Am rugamintea sa accesati site-ul ANSPDCP (www.dataprotection.ro) si o sa gasiti - un ghid privind aceste prelucrari de date cu caracter personal - specifice asociatiilor de proprietari.
Succes!
Multumesc de raspuns. Nici eu nu am crezut insa din pacate asa e. Presedintele a mers cu o lista de semnaturi la fiecare apartament pentru a ne ds acordul sau dezacordul pt achizitionarea acestei conexiuni de internet. Specific ca aceasta legatura de internet duce doar in camera dvr-ului. Asociatia este integistrata ca operator de date personale, si sunt monitorizate spatiile de trecere comune de la parter. Pe mine ma deranjeaza aceasta conexiune la internet si vreau sa stiu cum pot determina comitetul sa o dezinstaleze