avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Obligatii colectori de ambalaje lemn
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Obligatii colectori de ambalaje lemn

Buna ziua,
Suntem colectori autorizati de deseuri ambalaje lemn. Pana acum.am colectat paleti uzati in bucati cu 21kg/ palet pe care am reparat/reciclat si le-am vandut. Acum avem un client care vrea sa ne vanda deseuri ambalaje din lemn in kg din care nu toate pot fi reparate, va rezulta si deseu care trebuie incinerat. Autorizatia de mediu nu prevede ca avem instalatie de incinerare dar avem un cazan pe combustibil solid, le putem arde deseurile ce obtinem dupa sortare.? Care este trasabilitatea documentelor in acest caz? Ce obligatii avem fata de client ca acesta sa poata declara la OTR ca sa scada din obiectivele de valorificare a deseurilor?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2019
Sznoemi, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)
Fondul de mediu DIANAelena2016 DIANAelena2016 [b]Referitor la ambalajele puse pe piata , mai exact a ambalajelor de lemn ( paleti ):[/b] - daca nu se mai folosesc sau devin deseu pot fi predati/vanduti ... (vezi toată discuția)
Declaratie fondul de mediu marianachelariu marianachelariu S-a emis o prima factura catre agentul colector de deseuri ambalaje reprezentand valorificare in scopul indeplinirii obiectivului individual. Firma colectoare ... (vezi toată discuția)