avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suplimentare la partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suplimentare la partaj

Buna ziua. Am o mare nelamurire si am nevoie de un sfat in acest sens.
In urma decesului sotului a fost dezbatuta succesiunea intre sotie, parintii decedatului si fratele acestuia. Fratele si mama au renuntat iar sotia si tatal au acceptat succesiunea dupa care a fost facut partajul. Acum, la jumatate de an de la incheierea succesiunii am incasat taxa auto de la ANAF in contul meu personal. Masina a figurat pe numele sotului si cererea a fost depusa pe numele lui. Dupa succesiune contul lui personal a fost inchis de catre banca si transmis la ANAF contul meu personal, eu fiind acum proprietarul masinii. Intrebarea mea este, trebuie facuta suplimentare la partaj la notar, sunt obligata de lege? sau o pot face de comun acord cu tatal decedatului prin virament bancar?
Va multumesc si astept cu interes un raspuns din partea dvs.

Numai bine.
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2019
Ela Miky, utilizator

Alte discuții în legătură

Masa succesorala monica_ka monica_ka Pe un pamant aflat pe numele tatei s-a construit o casa in 1995, casa construita pe numele mamei. Mentionez ca tatal e decedat si suntem 7 frati - frati care ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune gigelas gigelas Buna seara, In urma decesului domnului X,au ramas mostenitori sotia si doi copii. Bunurile ce urmeaza a fi dezbatute la succesiune,sunt: -un apartament - ... (vezi toată discuția)
Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)