avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Nu se pot trimite mesaje de pe server-ul avocatnet!!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Nu se pot trimite mesaje de pe server-ul avocatnet!!

Continua problemele cu sever-ul avocatnet.ro.Nu reusesc sa trimit mesaje de pe clientul de e-mail dar nici de de pe web mail mi se da raspunsul:"ERROR: Could not append message to INBOX.Sent.
Server responded: Error in IMAP command received by server".Desi am sesizat aceasta problema administratorului acum citva timp, nu s-a schimbat nimic;nu inteleg care mai e rostul sa platesc acest "content practic" din moment ce nu pot trimite mesaje??

Alte discuții în legătură

Probleme cu server-ul avocatnet! Cabinet avocat Calin Pipernea Cabinet avocat Calin Pipernea Ce se intimpla cu server-ul de la avocatnet?? Nu reusesc sa mai trimit mesaje de vreo saptamina. Se ocupa cineva de aceasta problema? (vezi toată discuția)
Autentificare decl 112 vio58 vio58 ajutati-ma va rog, dupa ce am semnat decl 112 nu ma lasa sa ma autentific pt transmitere ,da mesajul An error occurred during a connection to app ... (vezi toată discuția)
Plan de conturi Depechemod Depechemod Are cineva sa-mi trimita un plande conturi valabil in 2007? Multumesc. (vezi toată discuția)