avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme cu server-ul avocatnet!
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme cu server-ul avocatnet!

Ce se intimpla cu server-ul de la avocatnet?? Nu reusesc sa mai trimit mesaje de vreo saptamina. Se ocupa cineva de aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 19:42, 9 Mai 2006
Dati-ne mai multe detalii despre problema pe care o intampinati dumneavoastra, va rog. Nu s-a plans nimeni de o problema de acest gen pana acum.

Va multumesc.
De aproximativ o saptamina primesc mesaje de pe server dar nu pot trimite.Am intrat direct pe sectiunea e-mail de pe site si iata raspunsul: ERROR: Could not append message to INBOX.Sent.
Server responded: Error in IMAP command received by server.
ok. investigam problema. multumesc pentru semnalare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu se pot trimite mesaje de pe server-ul avocatnet!! Cabinet avocat Calin Pipernea Cabinet avocat Calin Pipernea Continua problemele cu sever-ul avocatnet.ro.Nu reusesc sa trimit mesaje de pe clientul de e-mail dar nici de de pe web mail mi se da raspunsul:"ERROR: Could ... (vezi toată discuția)
Plan de conturi Depechemod Depechemod Are cineva sa-mi trimita un plande conturi valabil in 2007? Multumesc. (vezi toată discuția)
Concurs@avocatnet.ro Lorena Chirila Lorena Chirila Am vrut sa trimit datele mele la aceasta adresa si mi-a dat urmatoarea eroare: This is the Postfix program at host avnet.legalnet.ro. I'm sorry to have to ... (vezi toată discuția)