avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita intr-un proces de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita intr-un proces de granituire si revendicare

Am facut contestatie la judecatoria( de domiciliu) care a incuviintat executarea silita.
Instanta a declinat competenta, materiala, pe motiv ca titlurile executorii sunt pronuntate de tribunalul unde s-a judecat procesul.
Ca atare, solutia a fost trimiterea dosarului la instanta respectiva
Intrebarea mea este : se poate muta dosatul la tribunalul de domiciliu...si cum ?

Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2019
Tucagh, utilizator

Alte discuții în legătură

declină soluţionarea cauzei poparelu poparelu Buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg termeni judecatoresti. Am avut un card bancar care am crezut ca am terminat dar nu sa inchis. Am fost trimis in ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea privind situatia mea, respectiv daca cererea de incuviintare a executarii silite a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)