Buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg termeni judecatoresti. Am avut un card bancar care am crezut ca am terminat dar nu sa inchis. Am fost trimis in judecata de catre o firma: BEJ FLOREA MIHAI Petent: CREDIT PLUS (GULF) Creditor cu solutia-
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 01.04.2016
Vreau sa mentionez ca in iulie 2015 am vandut apartamentul si mi-am schimbat domiciliu in alt judet cu alta adresa . Firma recuperatoare da in judecata firma la care lucrez procesul a avut loc cu urmatoarea sentinta .
Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 2 Bucuresti, invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Botosani. Fără cale de atac.
Mentionez ca nu am primit nici o citatie apartamentul a fost revandut la alta persoana pe care nu o cunosc.
Ce ar trebui sa fac si la ce sa ma astept
Oricum n-ați fi știut, deoarece cererea de încuviințare executare silită se judecă în camera de consiliu, fără citarea părților.
Doar de pe portalul instanțelor ați fi putut afla, dacă le-ați fi interogat săptămânal.