avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Declină soluţionarea cauzei
Discuție deschisă în Executare silită

Declină soluţionarea cauzei

Buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg termeni judecatoresti. Am avut un card bancar care am crezut ca am terminat dar nu sa inchis. Am fost trimis in judecata de catre o firma: BEJ FLOREA MIHAI Petent: CREDIT PLUS (GULF) Creditor cu solutia-
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 01.04.2016
Vreau sa mentionez ca in iulie 2015 am vandut apartamentul si mi-am schimbat domiciliu in alt judet cu alta adresa . Firma recuperatoare da in judecata firma la care lucrez procesul a avut loc cu urmatoarea sentinta .
Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 2 Bucuresti, invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Botosani. Fără cale de atac.
Mentionez ca nu am primit nici o citatie apartamentul a fost revandut la alta persoana pe care nu o cunosc.
Ce ar trebui sa fac si la ce sa ma astept



Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:32, 4 Aprilie 2017
Multumesc , e prima oara cand am de aface cu tribunalul. Si eu cum pot sa fac contestatie daca nu stiu de proces


Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2017
poparelu, utilizator
Contestația la executare e o altă procedură, separată de cererea pentru încuviințare.
Cererea de încuviințare silită se judecă fără citarea părților, deci nu veți fi citat.
Veți afla prin blocarea contului bancar, adică veți introduce cardul și nu veți putea scoate banii, sau/și executorul judecătoresc vă va trimite o notificare/somație.
Apoi, în termen de 15 zile de când veți afla de executarea silită(cont blocat, somație de la executor), veți putea formula contestație la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate poprire pe cont andrei.andrei13 andrei.andrei13 In 2014 am facut un imprumut,nu am mai putut plati pentru ca am fost disponibilizat.Creeanta a fost preluata de o firma de recuperari.Am fost plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Executare silita- credit neachitat jhon.rapidistu jhon.rapidistu Am si eu o intrebare :sora mea avea o restanta de ce va timp( 1 an )la o banca 1500ron am cautat pe saitul jud si am gasit ca s-a jud in lipsa si s-a ... (vezi toată discuția)
Contestator dat in debit de instanta pentru taxa de timbru??? dandanaua dandanaua O institutie publica formuleaza contestatie la executare pt.o hot.jud.prin care a fost obligata la chelt.de jud.catre reclamant.Instanta la care se introduce ... (vezi toată discuția)