avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit prima casa

Daca ai deja un credit prima casa , este posibil sa iti iei alt imobil tot cu credit prima casa ? Cum scapi de primul credit ? Daca au trecut 5 ani de la achizitia primului imobil, poti sa il vinzi si sa iti cumperi altul tot cu credit prima casa ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:15, 28 Mai 2019
Nu, pentru că dvs vreți să cumpărați o a 2-a casă, și nu există un credit numit «a 2-a casă».

Creditul «prima casă» nu este acordat și pentru o a 2-a casă.
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2019
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista situatii in care se poate obtine creditul a 2-a casa. Conditiile sunt ca proprietarul sa fi avut o prima casa cu o suprafata mai mica de 50 de m2 (aproximativ). Totodata, trebuie stins primul credit. Intrebati la banca, pentru ca sigur se poate, dar sunt anumite conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie credit prima casa Iryna_47462 Iryna_47462 Buna ziua! sunt in curs de derulare a unui credit prima casa si intampin probleme in legatura cu declaratia referitoare la proprietatea cu suprafata mai mica ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa 2015 , imobil 49.5m2 + 1/8 cota parte din imobil 60m2 Crispy2014 Crispy2014 Buna seara. Am o întrebare la care juriștii băncilor răspund diferit interpretând fiecare textul de lege. Caz concret: -Soția deține un imobil cu ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta ninasave ninasave Buna seara Fiica mea vrea sa isi cumpere o garsoniera facand imprumut la banca Eu vreau sa ii dau o suma de bani dar pentru asta vreau sa fiu proprietar cu o ... (vezi toată discuția)