avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iluminat puternic de la vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iluminat puternic de la vecin

Buna ziua.

Vecinul meu a instalat un stalp de iluminat cu un bec foarte puternic indreptat spre proprietatea mea. Becul respectiv are rolul de a ilumina malul unei balti(concesionata de vecin) aflata la limita proprietatii mele. Becul este foarte puternic si imi lumineaza si proprietatea mea, lumina fiind vizibila puternic si inauntrul casei, chiar cu perdele.
M-ar interesa ce lege reglementeaza montatul de stalpi de iluminat si iluminatul privat in contextul respectarii regulilor de buna vecinatate.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua.avem nevoie de ajutor pentru solutionarea unei situatii ... CRISTIAN-P CRISTIAN-P Buna ziua.Avem nevoie de ajutor pentru solutionarea unei situatii incomode.Acum 3 zile s-a oprit in fata casei o masina cu care primaria are contract pentru ... (vezi toată discuția)
Pot primi daune daca locuiesc langa o scoala si ziua am galagie, noaptea lumina puternica? Mihaela2503 Mihaela2503 Locuiesc extrem de aproape de o scoala (5 metri maxim intre casa mea si scoala, separate de un gard) care recent a devenit liceu dupa ce liceul din sat a ... (vezi toată discuția)
Decizie asociatie vs drepturile proprietarilor AlinaSvn AlinaSvn Buna ziua. Locuiesc intr-un complex de casute duplex insiruite si fac parte din asociatia de proprietari. Imobilul din proprietatea mea se afla la marginea ... (vezi toată discuția)