avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Avem nevoie de ajutor pentru solutionarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Avem nevoie de ajutor pentru solutionarea unei situatii ...

Buna ziua.Avem nevoie de ajutor pentru solutionarea unei situatii incomode.Acum 3 zile s-a oprit in fata casei o masina cu care primaria are contract pentru iluminat public.si ne-a montat pe stalpul electric (unde niciodata nu era bec ) un corp de iluminat stradal la 5 m de casa.Problema este ca are o lumina foarte puternica si enervanta,parca este ziua in casa si in curte .Nu stiu cine a depus cerere ,cine a aprobat si care era motivul pentru montarea becului?Intrebarea este ca ce se poate face sau trebuie sa achizitionez un pistol cu bile!!

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Iluminat puternic de la vecin cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Vecinul meu a instalat un stalp de iluminat cu un bec foarte puternic indreptat spre proprietatea mea. Becul respectiv are rolul de a ilumina ... (vezi toată discuția)
Cine trage curentul??! emanuellen emanuellen Copii mei au cumparat un teren care la inceput a fost extravilan dar intretimp a devenit intravilan si se poate construi pe ea.Dar pentru asta e necesar sa ... (vezi toată discuția)