avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa vecinului stare de degradare avansată
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa vecinului stare de degradare avansată

Bună ziua,
Va rog să mă sfatuiti ce trebuie sa fac în situația în care, casă vecinului de langa mine se dărâmă în curte la mine. Proprietatea lui se afla cu un zid pe limita de proprietate, iar casă este într-o stare foarte proasta. Peretii au fisuri foarte mari, acoperișul este putrezit și de multe ori bucăți de tencuiala de pe casa acestuia au cazut la mine in curte. Am incercat sa vorbesc cu acesta, fara niciun rezultat însă. E foarte recalcitrant și chiar a sărit să o lovească pe mama mea.
Va rog să mă sfatuiti încotro trebuie să mă îndrept pt a rezolva această problemă.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Locuinta proprie afectata de imobilul vecinului dana1122 dana1122 Bună ziua, Va rog să mă sfatuiti ce trebuie sa fac în situația în care, casa vecinului de langa mine se dărâmă în curte la mine. Proprietatea lui ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe hotar cu acte in regula, inclusiv cadastru manuelab manuelab Buna ziua, Am urmatoarea problema: am casa construita pe hotar. Vecinul meu, depoziteaza langa zidul casei: materiale lemnoase, stivuite, cu inaltimea de ... (vezi toată discuția)
O constructie improvizata la vecini imi deterioreaza peretele casei. CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua In spatele casei mele, vecinii au o baraca veche, lipita de peretele casei mele. In urma zapezilor si a ploilor peretele casei mele este ud, ca si ... (vezi toată discuția)