avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Caut avocat
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Caut avocat

Buna seara.Sunt mamica unei fetite cu autism,in varsta de 10 ani.Am nevoie de un avocat in Craiova care sa ma ajute sa obtin recalcularea pensiei alimentare,program de vizita si ordin de restrictie asupra mea.mentionez ca eu si tatal avem custodie comuna si pensia alimentara a fost stabilita de comun acord in urma cu 5 ani.imi puteti recomanda pe cineva priceput si bun pentru buzunarul oricui.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 28 Mai 2019
puteti solicita informatii la Baroul Craiova.
Pentru informatii trebuie sa platesc?sau pot face o intrebare macar?
depinde de fiecare avocat in parte.
in general, consultanta juridica se plateste, insa nu este obligatoriu.
Se poate obtine ordin de restrictie si program de vizita fara sa se schimbe custodia?si in calcularea pensiei alimentare ce intra?doar salariul net sau si norma de hrana,sporurile de vechime,banii de cazarmament,banii de chirie,sporurile de risc?daca tatal este inscris in asociatii de ajutorare la locul de munca cum pot afla asta?
ar trebui sa dati detalii despre situatie, poate mai primiti si aici macar un sfat.
Daca nu dati detalii, ce am putea sa va raspundem la intrebarea daca se poate obtine ordin de restrictie ? Cine sa fie retrictionat si de ce ?
Ce doriti de fapt intr-un proces ?
Norma de hrana si banii de chirie si in general, indemnizatiile cu destinatie speciala, nu se iau in calcul.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara minor Mili Maria Mili Maria La un cadru militar la calculatoarea pensiei alimentare pt minor pe lângă salariul de bază de încadrare intră și sporurile care sunt permanente? ... (vezi toată discuția)
Cum as putea lua custodia fetei? Viola Banda Viola Banda Buna seara! Dintr-o relație de concubinaj sa rezultat o fetiță în vârstă de 8 luni ,fetita este trecută pe numele lui.Noi nu ne mai înțelegem Este a ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! calcul pensie de intretinere angajat mai ContSters332562 ContSters332562 Lucrez in MAI. Pentru stabilirea pensiei alimentare pentru un minor se poate lua in calcul pe langa salariu...si sporurile + premiile pe ultimele 6 luni? ... (vezi toată discuția)