buna ziua. in programul raportare fnuass de la sanatate, un salariat care lucreaza part-time se mai trece cu ACC sau nu?
cine a facut rectificative online, poate sa-mi spuna si mie pasii ca mie nu prea imi reuseste.
multumesc.
Indiferent daca lucreaza cu norma intreaga sau cu timp partiale, este salariat si ca atare veti aplica procentele la salariul realizat!
Nu inteleg ce legatura are ACC. PS: A fost adaugata in aplicatie categoria de salariat SS, care fusese omisa la versiunea anterioara; aplicatia nu mai accepta categoria ACC.
eu am incercat sa depun o rectificativa la ghiseu la casa de sanatate. nu mi-a acceptat-o pe motiv ca la anexa 1a, la data plecarii salariatilor apare 31.12.2049. salariata de acolo mi-a zis ca se completeaza doar pt cei care pleaca in cursul lunii. dar eu nu pot sterge acea data. mi-a mai zis si ca am folosit o varianta veche de program (desi o am pe ultima 1.4.0.5)? cum sterg data asta 31.12.2049?
Intrati din nou in luna in care a incetar cim al salariatului respectiv din meniul liste asigurati/coasigurati ->asigurati-> modificare/stergere, click pe salariatul respectiv si la data plecarii modificati, apoi la contributii-> reinitializare -> completare date lipsa.
Vedeti daca reusiti!
multumesc Ingrid. Mi-a disparut data pacatoasa, dar mi-au disparut si sumele datorate si sumele virate. le-am introdus manual si se pare ca a mers.
multumesc=D>