avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii sanatate

buna ziua. in programul raportare fnuass de la sanatate, un salariat care lucreaza part-time se mai trece cu ACC sau nu?
cine a facut rectificative online, poate sa-mi spuna si mie pasii ca mie nu prea imi reuseste.
multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2009
Vioreld, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariana Trufin , Consultant resurse umane 11:00, 25 Noiembrie 2009
Indiferent daca lucreaza cu norma intreaga sau cu timp partiale, este salariat si ca atare veti aplica procentele la salariul realizat!
Nu inteleg ce legatura are ACC.
PS: A fost adaugata in aplicatie categoria de salariat SS, care fusese omisa la versiunea anterioara; aplicatia nu mai accepta categoria ACC.
eu am incercat sa depun o rectificativa la ghiseu la casa de sanatate. nu mi-a acceptat-o pe motiv ca la anexa 1a, la data plecarii salariatilor apare 31.12.2049. salariata de acolo mi-a zis ca se completeaza doar pt cei care pleaca in cursul lunii. dar eu nu pot sterge acea data. mi-a mai zis si ca am folosit o varianta veche de program (desi o am pe ultima 1.4.0.5)? cum sterg data asta 31.12.2049?
Intrati din nou in luna in care a incetar cim al salariatului respectiv din meniul liste asigurati/coasigurati ->asigurati-> modificare/stergere, click pe salariatul respectiv si la data plecarii modificati, apoi la contributii-> reinitializare -> completare date lipsa.
Vedeti daca reusiti!
multumesc Ingrid. Mi-a disparut data pacatoasa, dar mi-au disparut si sumele datorate si sumele virate. le-am introdus manual si se pare ca a mers.
multumesc=D>
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2009
Vioreld, utilizator
Aoleu! cred ca ai dat din greseala initializare luna in loc de reinitializare!
Sper ca nu ai de introdus prea multe date!
Zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie rectificativa pensii Vioreld Vioreld salutare. daca am de depus o declaratie rectificativa la pensii, in ea trec doar pe salariatul care se modifica sau ii trec din nou pe toti salariatii? (vezi toată discuția)
Urgent gresit salariati revisal - alta firma cioc natalia cioc natalia Buna seara, va rog urgent un raspuns.... Am inregistrat in revisalul cel nou, salariati(contracte) pe firma X care nu trebuia, dar de fapt trebuia pe firma Y. ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)