avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... drepturi legale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

drepturi legale

Buna ziua,are dreptul primaria sa imi refuze solicitarea de a mi elibera copii dupa contractele de vanzare ala unei proprietati detinuta de parinti si vanduta catre sora , iar catre parinti apoi iar catre sora pentru a dovedi ca am fost inselat de acestia si a dovedi ca sora nu este proprietara din primul contract (anul2014) ci din al doilea (anul 2016).Cum pot sa intru in posesia acestora.

Alte discuții în legătură

Cum pot incheia un contract de vanzare cumparare daca ... clawd3 clawd3 Buna ziua ! sunt un student de 23 ani cu o problema de care mi-am dat seama ca e destul de grava! In anul 1986 parintii mei au "achizitionat" o casa in ... (vezi toată discuția)
Scoatere auto de la fisc refuzata -2018 CalinMitu CalinMitu Buna seara, Ma lovesc de problema mentionata din titlu. Pe scurt, am vandut un autoturism, am predat toate documentele cumparatorului, acesta din urma ... (vezi toată discuția)
Drept de uzucapiune teren??? CosZ CosZ Am moștenit un teren de 700 m2 impreuna cu sora mea. Terenul in realitate masoara 810 m2. Sora mea si a vandut partea si eu am ramas cu 400 m. Nu ma inteleg ... (vezi toată discuția)