avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Penalități în cazul depășirii celor 45 de zile la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Penalități în cazul depășirii celor 45 de zile la trecerea de la SRL-D în SRL ?

Salut,
Am un SRL-D înființat în 7 ianuarie 2015, sediul social este în Vrancea, dar eu locuiesc în Argeș, și nu pot pleca oricând și să aștept să iasă actele de la Registrul Comerțului câteva zile. Nu am angajați sau fonduri luate, ori facilități, chiar și costurile modificării sediului le-am platit anul trecut. Dar a rămas tot SRL-D firma.
Există penalități dacă au trecut peste 45 de zile de la cei 3 ani de la înființare și nu am trecut la SRL?

Alte discuții în legătură

Schimbare din srl-d in srl Mihai 0910 Mihai 0910 Buna ziua, Am fost anuntata de catre doamna contabil cu care colaborez ca sunt obligata sa modific statutul firmei din SRL-D in SRL ceea ce presupune platire ... (vezi toată discuția)
Srl-d daca am deja srl? pb pb Salut, Vroiam o confirmare. Nu pot sa fac un SRL-D si sa beneficiez de scutirile pana la 4 angajati / 10.000 EUR nerambursabili daca sunt deja asociat (sub ... (vezi toată discuția)
Expirare calitate srl-d toareanelia toareanelia La 31.12.2014 a expirat calitatea de SRL-D , trebuie sa scot un nou Certificat de inregistrare de la Registrul Comertului , avand in vedere ca primul cuprinde ... (vezi toată discuția)