avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... SRL-D daca am deja SRL?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

SRL-D daca am deja SRL?

Salut,

Vroiam o confirmare. Nu pot sa fac un SRL-D si sa beneficiez de scutirile pana la 4 angajati / 10.000 EUR nerambursabili daca sunt deja asociat (sub 50%) intr-un SRL?

Am 23 de ani si nu am putut astepta statul cu ale lui beneficii pana la pastile cailor, dar acum ca sunt ar fi super daca as putea accesa astfel de facilitati.

Daca nu e posibil sa fac un SRL-D exista alte programe in conditiile in care sunt deja intr-un SRL pe profit?
Cel mai recent răspuns: claudia_d , utilizator 15:06, 8 Septembrie 2011
una din conditiile pentru a putea infiinta un srl-d este ca anterior datei inmatricularii societatii in registrul comertului sa nu mai fi detinut si nu detineti calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere ale unei intreprinderi constituite in Spatiul Economic European
pentru srl pe profit exista posibilitatea sa accesati fonduri,doar ca trebuie sa cititi ,eventual consultanta, pentru a verifica eligibilitatea activitatii firmei.a aparut si calendarul pentru urmatoarea perioada a lui 2011 pe POS CCE

va recomand sa cititi ghidul solicitantului pentru accesarea celor 10000 euro pe care il gasiti pe site AIPIMM/OTIMMC din oras resedinta de judet.
succes

Este o conditia absolut necesara ca anterior datei ordina care aproba aceste fonduri, nu ai mai fost actionar, sub sau supra 50%. Prin programe POSCCE se poate accesa mai multe fonduri, dar nu pentru scutire de plata contributilor sociale. Poti sa te uiti aici: [ link extern ] /
Aha, mersi de informatii. Mai este o varianta. Se poate ca noul SRL-D sa aiba un asociat unic, X (care satisface conditiile), iar administratorul sa fiu eu?
art.3 alin (1) litera d) Ordonanta de urgenta pentru stimulare, infiintare si dezvoltari microintreprinderilor de catre interprinzatori tineri: "Este administrata de asociatul unic, de unul sau mai multi administratori dintre asociati"; adica raspunsul corect este nu.

Alte discuții în legătură

Tanar interprinzator (28 ani) in mediu industrial-urban - informatii accesari fonduri europene igorash igorash Buna Ziua. Cat timp am facut studiat in perioada facultatii (Politehnica) si masteratului am lucrat in domeniul feroviar.Anul acesta doresc sa incep demararea ... (vezi toată discuția)
Srl-d  am o firma infiintata acum aprox. 5 ani, care are activitatea suspendata si pe care nu am avut activitate in realitate, dar probabil 2-3 luni la inceput, pana ... (vezi toată discuția)
Spalatorie curatatorie Igpet Igpet Persoana cu handicap 36 ani as dori sa accesez fonduri pentru a deschide o spalatorie intr-un oras cu crestere turistica. Ce sanse am si unde ar trebui sa ... (vezi toată discuția)