Vroiam o confirmare. Nu pot sa fac un SRL-D si sa beneficiez de scutirile pana la 4 angajati / 10.000 EUR nerambursabili daca sunt deja asociat (sub 50%) intr-un SRL?
Am 23 de ani si nu am putut astepta statul cu ale lui beneficii pana la pastile cailor, dar acum ca sunt ar fi super daca as putea accesa astfel de facilitati.
Daca nu e posibil sa fac un SRL-D exista alte programe in conditiile in care sunt deja intr-un SRL pe profit?
Aveti posibilitatea de a aplica la programul Kogalniceanu daca aveti minim 2 ani de la infiintare si activitate. Oricum, ca sa va mai treaca din necaz, fondurile pentru SRL-D-uri sunt epuizate. :)
Nici macar nu mai poti fi tu administrator sau asociat al unui SRL-D din moment ce esti (ai fost) actionar sau administrator - chiar si pt. 1 singura zi - al unei alte societati. Deci pt scutirea respectiva... nu are sens sa-ti bati capul, crede-ma, stiu ce zic! Vezi-ti de firma ta, nu te complica cu statu` in programe de tot rasu`; eu trec printr-o situatie cel putin aberanta si anormala cu acest SRL-D!!
Srl-d
am o firma infiintata acum aprox. 5 ani, care are activitatea suspendata si pe care nu am avut activitate in realitate, dar probabil 2-3 luni la inceput, pana ... (vezi toată discuția)
Spalatorie curatatorie
Igpet
Persoana cu handicap 36 ani as dori sa accesez fonduri pentru a deschide o spalatorie intr-un oras cu crestere turistica. Ce sanse am si unde ar trebui sa ... (vezi toată discuția)