Buna ziua.
Vin cu o intrebare, si cu o mica teama către dvs.
Am primit o amendă contravențională cu suspendarea dreptului de a conduce pe 2 luni în luna 12.2018. Am contestat aceasta decizie în instanță, iar în luna aprilie 2019 mi s-a dat o decizie nefavorabilă, precum ca este nefondată plângerea, desi am dus si dovezi video/foto.
Împreună cu avocata am hotarat sa facem apel, însă de la începutul lunii aprilie 2019, adică de aproape o lună jumătate, nu ni s-a comunicat hotararea respectivă, desi este specificat ca apelul se poate face în 30zile.
Eu personal am crezut ca 30 zile de când s-a decis, avocata mi-a spus că abia după ce ni se comunică, prin posta
Intrebarea mea este, fiindcă nici nu doresc să stresez avocata sau sa ridic urme de suspiciune, este adevarat ca abia de la comunicare(expediere prin posta) se iau în calcul cele 30 zile? si totodata este normal sa dureze atat de mult?
Intreb fiindcă imi este frica sa nu ma trezesc cu permisul suspendat pentru ca nu am făcut apel sau ma rog... cu alte surprize, cu prelungirea cu încă 30zile a suspendării pt ca nu am predat permisul la timp.
Deoarece sunt șofer pe autocar, si tocmai de asta am ales sa contest amenda, fiindcă consider că am dreptate conform dovezilor , însă dacă voi pierde macar sa fiu pregătit.
As aprecia un raspuns la cele sus mentionate.
Va multumesc din suflet. O seara buna :)